Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Over ons

 

Al geruime tijd ben ik bezig met kunst en kunstenaars. Met mijn website Newly Art help ik kunstenaars hun kunstwerken te verkopen en op Facebook heb ik een groep waarin ik kunstenaars help en begeleid om de juiste verkoopkanalen te vinden en hoe ermee om te gaan. Maar toch ontbrak er wat, al kon ik daar niet direct mijn vinger opleggen.

Als alleenstaande moeder van een prachtige dochter, een eigen bedrijf en in loondienst bij een fijne werkgever, was het niet zo dat ik me verveelde. Maar toch was de drang sterk om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het moment kwam, toen ik samen met mijn tante en kunstenaar Wendy Bakker, in de rij stond bij de Efteling (vlak voor Covid-19) en we het hadden over haar kunstwerken en de mogelijkheden naast de standaard verkoop van originele kunst. Langzaam begon dit een leven te krijgen en gingen we steeds meer ideeën uitwisselen.

Afgelopen november (2020) kwam het moment dat ik mijn tante op een avond uitnodigde en we alle mogelijkheden gingen bespreken. Binnen een paar dagen was Kunstenkaarten.nl geboren. Het eerste idee was om voornamelijk de focus te leggen op kunstkaarten, maar na wat marktonderzoek kwam als snel het idee om uit te breiden naar unieke posters, muurcirkels en meer.

De afgelopen maanden ben ik  druk bezig geweest met onderzoeken, details uitwerken en de webshop op te zetten. Ondertussen wilde ook kunstenaar Anne-Marie Somers, waarmee ik al een prettige samenwerking in het verleden had, mee doen aan dit vernieuwde en unieke concept. Hierdoor hebben we een leuke assortiment aan verschillende ontwerpen, maar uiteraard ga ik op zoek naar nieuwe samenwerkingen met diverse kunstenaars om het aanbod zo compleet mogelijk te maken.

Maar eerst ga ik, samen met de kunstenaars, genieten van de officiële opening en wat wij bereikt hebben.

– Carrie Moetwil –

Geschreven op 29 mei 2021, de dag van de officiële opening van Kunstenkaarten.nl

Carrie Moetwil - online unieke posters bestellen bij Kunstenkaarten.nl
2
3
5