Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Onze kunstenaars

Om een zo breed mogelijke aanbod van unieke posters, muurcirkels en overige muurdecoratie aan te bieden, werken wij samen met verschillende kunstenaars. Elke kunstenaar met zijn eigen unieke stijl en de daarbij behorende kunstwerken.

Wendy Bakker

Wendy Bakker kunstenaar van posters, muurcirkels, kaarten en muurdecoratie

Wendy is gespecialiseerd in pasteltekeningen van dieren, maar dan net even wat anders dan we gewend zijn. En juist dat maakt haar kunst zo uniek en mooi. Haar zwart-witte tekeningen geven de dieren een eigen karakter en een extra dimensie. Naast dieren pasteltekening tekent Wendy ook bloemen en zelfs ondeugende draakjes. Ook kan Wendy hele mooie pentekeningen maken.

Anne-Marie Somers

Anne-Marie Somers kunstenaar van posters, muurcirkels, kaarten en muurdecoratie

Anne-Marie heeft een prachtige collectie van kinderschilderijen die alle een eigen, vrolijke uitstraling hebben. Sprookjes, eenhoorn schilderijen, kaboutertjes en dieren. Haar schilderijen zijn uniek en vertellen elk hun eigen verhaal. Er is dan ook vaak meer te zien dan je op eerste oog denkt. Neem de tijd en ontdek wat er allemaal op het doek geschilderd is.

Online kunst verkopen

Wil jij ook online jouw kunst verkopen middels drukwerk? Wij zijn nog op zoek naar diverse kunstenaars om mee samen te werken. Lijkt dit jou wel wat? Neem dan contact met ons op en stuur een voorbeeld van jouw kunstwerk mee. Wellicht sta je dan binnenkort op deze site met jouw ontwerpen.