Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Kunstkaarten

Onze ansichtkaarten worden op 300 grams hagelwitte natuurkarton gedrukt. Dit is een matte ongecoate papiersoort en ideaal voor vrolijke kleurrijke ontwerpen. Wilt u een kaart op een andere type papier gedrukt hebben? Dat kan vanaf een minimale bestelling van 50 stuks (verschillende ontwerpen is mogelijk). Kijk hier voor meer informatie.

Prenten

De prenten worden gedrukt op Eggshell I-Tone papier van 324 gram. Er zit een lichte eischil structuur in het materiaal, waardoor het net een echte tekening lijkt.

De afmeting is A3 formaat (29,7x42cm) en kan optioneel met een witte passe-partout besteld worden. De passe-partout heeft een buitenmaat van 40x50cm, een standaard lijst formaat, en is van zwaar karton van 500 gram.

De prent is FSC gecertificeerd.

Posters

De posters worden gedrukt op 250 grams, ongelamineerde, posterpapier. Ongelamineerd houd in dat er geen extra laag op het papier wordt aangebracht die de kleur kan beïnvloeden. Hierdoor ogen de poster meer op kunstwerken en minder op gedrukte posters.

Muurcirkels

De muurcirkels zijn gemaakt van kwalitatieve Dibond® platen. Deze platen zijn stevig en toch licht dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. De afdruk zelf komt goed tot zijn recht, waardoor je het gevoel hebt dat het een originele kunstwerk is.

Het lichte gewicht maakt Dibond® ideaal om te monteren aan wanden of om in een muurcirkel staander te plaatsen.

De muurcirkels zijn 3 mm dik.